dissabte, 19 de maig de 2018

EL CAIAC, UN MITJÀ DE TRANSPORTAquesta setmana els alumnes de cicle formatiu de grau mitjà de l’escola han anat a la platja de Canyelles (Lloret de Mar) a fer una activitat en caiac.
Des del crèdit de Seguretat i Supervivència s’ha treballat diferents aspectes relacionats amb l’activitat com conèixer la previsió meteorològica, consells de seguretat, material necessari, temporització de les activitats, etc. amb l’objectiu de preparar una sortida de dos dies.

El resultat d’aquesta preparació i d’una formació específica de guiatge en caiac va ser la sortida d’aquest dimarts a Canyelles, només un dia degut a la previsió meteorològica. Un cop allà, tots els alumnes ben equipats, amb l’equipament necessari per poder fer l’activitat amb total seguretat, van agafar un caiac doble i  a l’aigua! La ruta va servir per posar en pràctica tots els coneixements treballats prèviament, passant per passos entre roques on la precisió i control del caiac era vitals. Durant aquestes hores van poder gaudir del mar, de les grans parets de roques que s’alçaven a la costa i d’un mitjà de transport que, fins ara, passava una mica desapercebut.