dimarts, 26 d’abril de 2016

I un any més ha tornat EL RODAJOC!!!

El passat divendres 8 d’abril es va portar a terme, com cada any, a l’esplanada de l’antiga estació del tren d’Olot, la 13ena edició del Rodajoc d’Olot.

Aquest any han estat més de 600 nens i nenes de 3r de Primària de les escoles d’Olot i comarca, les que varen poder gaudir d’una experiència que ja està plenament consolidada a la nostra ciutat.  Un parell d’hores realitzant jocs motrius ben diversos, en companyia d’altres nens i nens, i dinamitzats pels sempre infatigables alumnes del Cicle Formatiu de grau mitjà i superior d’Activitats Físiques i Esportives de l’Escola Pia d’Olot.

L’objectiu de l’activitat és plenament lúdic; passar-s’ho bé i compartir el temps de joc amb els altres, és el més important. Ningú perd, ningú guanya. Tothom, nens i nenes, monitors i professors,  s’emporta una experiència i un record alegre, d’haver passat una molt bona estona tot jugant a “la tocadeta”, “al mocador”, a “saltar la corda”, a “atrapar la pedra”, a “bolets i boletaires”, “al llençol cooperatiu”....

Després d’haver jugat ara a un joc, i després a un altre, i després encara a un altre, ...; vam acabar tots, nens i monitors, ballant amb molta marxa, la dansa del Rodajoc.

Tot plegat fruït de la feina ben feta, i la il·lusió de molta gent: les diferents escoles participants, els nens, les nenes i els professors d’educació física; els professors i els alumnes del Cicle Formatiu de l’Escola Pia; l’Institut Municipal d’Educació i el Patronat Municipal d’Esports; i els voluntaris de la Creu Roja. Tots protagonistes d’una matinal esplèndida, que ens ha servit per aprendre i créixer .

Moltíssimes gràcies a tots per fer-ho possible!!!

L’any que ve hi tornem!!!!