divendres, 18 de març de 2016

Sortida a Camprodon

Els dies 14 i 15 de març els alumnes de Grau Mitjà vam poder realitzar la sortida a Camprodon que s'havia postposat per adversitats climatològiques. Aquesta activitat està dividida en dos parts: la ruta en bicicleta de muntanya d'Olot a Camprodon i la ruta en raquetes de neu.
El dilluns vam començar a pedalar a les 10 hores del matí i després d'aproximadament 43 quilòmetres, passant per la llarga pujada de Vivers (de 3 km de durada i 192 m de desnivell), Castellar de la Muntanya, la Vall del Bac, Llongarriu i St. Maria de Sa Cot (on vam parar a dinar), St. Pau de Segúries i seguir els passos de la Pirinexus, vam arribar a les 16 h. a Camprodon on la pluja ens va donar la benvinguda.
El dimarts vam conèixer una mica més el funcionament del les raquetes de neu i de les tècniques bàsiques de progressió en aquest tipus de medi realitzant una ruta de 7 km per les pistes de Vallter 2000.  


Un any més volem donar les gràcies a Bastiments Aventura per fer-nos sentir com a casa a la seva casa de colònies Corre del Coll i acompanyar-nos en la realització d'activitats.