dijous, 19 de març de 2015

Tennis taula al crèdit d’activitat fisicoesportives amb implements

Els alumnes del 2n curs del cicle formatiu d’animació d’activitats físiques i esportives han iniciat les sessions dedicades al tennis taula. El crèdit d’implements es divideix en el treball de diferents esports com  el tennis, el bàdminton i el tennis taula. En la part específica de tennis taula s’aprenen els principals aspectes reglamentaris del tennis taula, també anomenat de forma més col·loquial “ping pong”. També coneixem i practiquem les accions tècniques i tàctiques d’aquest esport i la metodologia adequada pel seu aprenentatge i la correcció dels errors.
Les sessions conceptuals es donen a l’aula i les pràctiques es realitzen a les pistes del club Tennis Taula Olot, on gaudim d’unes instal·lacions de primer nivell.

El tennis taula és un esport molt popular en algunes zones del món, amb molta tradició al continent asiàtic i on els seus jugadors són autèntiques estrelles mediàtiques a països com la Xina. Mentrestant, al nostre país, continua essent un esport poc practicat de forma competitiva, tot i que té molts adeptes que el practiquen en el seu temps lliure de forma recreativa.

Roger