dilluns, 9 de març de 2015

Jornades de portes obertes

El passat dissabte 28 de febrer l’escola va obrir les portes a tothom per poder viure el dia a dia de les nostres activitats d’aprenentatge tant interessants com les II+D, participar-hi i divertir-nos junts aprenent.
La jornada va implicar una rebuda i ambientació especial, on totes les persones participants disposàvem d’una tarja V-10 (valors 10) de color grog, vermell o verd, representant la línia per la qual havien de seguir el seu itinerari (simulant les línies de metro que una ciutat disposa per moure’s i conèixer-la). Aquesta línia disposava de 5 estacions diferents i els viatgers paraven per veure el que els alumnes, des de P3 fins ESO, treballen en les II+D.  A més, un guia de grup ajudava a tots els participants per desplaçar-se d’una estació a l’altre.
Un cop acabat el seu itinerari tenien la possibilitat de fer un transbordament o simplement acabar la seva ruta en un punt clau, el nostre projecte real: FUN TRACK GARROTXA.
Els alumnes de GM van fer una feina fantàstica: comercialment parlant van vendre la seva empresa implicant-se moltíssim en el projecte, van contagiar la seva il·lusió per les rutes de muntanya, van fer participar a pares i mares en activitats i van donar a conèixer la bona feina que dia a dia estan fent en la creació d’itineraris tant a peu, coma a cavall i en bicicleta.
Va ser un dia molt i molt especial, viscut amb il·lusió, on el treball i la implicació de tothom va ser clau.
Gràcies als alumnes de GM per la vostra implicació en la difusió d’aquest projecte d’empresa, el vostre projecte, i gràcies també als alumnes de GS que vau col·laborar en el guiatge i fer possible el bon funcionament de la jornada.
Ha estat genial gaudir un dissabte plegats.

Estimar i creure en els teus companys, estimar i confiar en els teus alumnes,
estimar i ser constant a la teva feina, estimar i admirar la teva ESCOLA, 
fa possible els sentiments viscuts dissabte en la jornada de portes obertes.


 Mila