dimarts, 2 de desembre de 2014

Celebració Sant Josep de Calassanç

La setmana passada es va celebrar a tota l'escola la Festa de l'Educació en motiu de St.Josep de Calassanç. Es va començar el diumenge 23 de novembre amb la realització de diferents tallers, concerts i activitats variades per a totes les edats entre les quals hi havia una ruta tècnica en bicicleta i una bicicletada familiar guiada per alguns dels nostres alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà. A l'Andreu i l'Ivan, juntament amb en Miquel Àngel (director de l'escola i professor acompanyant en les rutes del crèdit de conducció de grups en bicicleta) els va tocar matinar per a guiar als pocs valents pels corriols de dins la Fageda. 

La Meri, l'Anna, l'Alfredo i en Gil, van ser els encarregats de la bicicletada familiar. Van portar a unes 50 persones a visitar els nous serveis d'Olot (Hospital, Parc de Bombers i Mercat; aquest últim encara per inagurar) aprofitant per passar entre volcans (Garrinada i Montsacopa). 
La celebració va finalitzar dijous 27 amb una xerrada de fotoperiodisme sobre el conflicte de Bòsnia i una xocolatada per a tot l'alumnat.

Laia Castellví