divendres, 2 de maig de 2014

De síntesi a El Collell


A principis del mes d’abril els alumnes de Grau Mig i Grau Superior d’activitats físiques de l’escola van conviure durant 3 dies per tal de posar en pràctica tot el que des de diferents crèdits havien estat planificant durant les setmanes anteriors. El primer dia els alumnes de Grau Mig van dirigir dues rutes, una en bicicleta i una altra a peu, que ens dugueren fins a El Collell. Un cop allà els alumnes de 1r de Grau Superior dinamitzaren totes les activitats de nit i les activitats del dimecres al matí mentre que, per l’altre cantó, els alumnes de 2n s’encarregaren de dinamitzar totes les activitats del matí i de la tarda del dimarts.

Més enllà d’establir un espai que permet als alumnes avaluar-se en un context real de pràctica el crèdit de síntesi suposa una immillorable oportunitat per interaccionar amb els alumnes dels altres cicles, aprofundir en les relacions personals amb els companys de la pròpia classe i, per tant, créixer com a ésser social.

Mai sabrem la repercussió real que suposa a nivell acadèmic el fet de disposar d’uns dies de convivència com aquests però sí que som capaços de sentir dins nostre que quan tornem de El Collell no som els mateixos.

Ferran Roca