diumenge, 2 de febrer de 2014

2a Taula rodona amb antics alumnes

El Passat dilluns 27 de gener els alumnes de Grau Mig i els de Grau Superior van poder escoltar les experiències de quatre antics alumnes de cicles que actualment estan cursant Ciències de l’Activitat Física i l’Esport  i Magisteri a diferents universitats.

Els antics alumnes que ens visitaren foren l’Adrià Manzano (últim curs de CAFE a Barcelona), en Xavier Quiñonero (últim curs de Magisteri a Girona), l’Inyaki Codinach (últim curs de CAFE a Vic) i en Joel Barreña (primer curs de CAFE a Lleida). Tots ells ens exposaren la seva experiència vital des que ens van deixar, l’estructuració dels cursos acadèmics i de les pràctiques així com les seves perspectives de futur.

El torn obert de paraula del final de la sessió va resultar ser molt interactiu i enriquidor: apareixeren temes tant interessants com el domini de la llengua anglesa o la possibilitat de compaginar estudis i feina.

L’experiència ha estat valorada molt positivament tant pels alumnes dels cicles com pels antics alumnes: sempre és productiu ajuntar promocions, generacions, que comparteixen part de la mateixa experiència en moments temporals diferents.

Enguany podríem dir que celebràvem la segona edició d’aquesta taula rodona: esperem poder dur a terme la tercera edició el pròxim curs i, d’aquesta manera, consolidar en el calendari acadèmic aquesta experiència acadèmica.


Ferran Roca